Sayfalar

10 Mayıs 2011 Salı

En İyi 5 Ekran Görüntüsü Alma Programı

Ekran Yakalama Programları
Ekran görüntüsü almak için program arayanlara çok güzel 5 program sunuyoruz.Ekran resmini çekmeye yada ekranın sesli olarak görüntüsünü almaya yarayan en iyi programları bu sayfada bulabilirsiniz.

CamStudio

CamStudio çok gelişmiş bir ekran alam programıdır.Bu program ile sadece ekran görüntüsü almıyor aynı zamanda ekranda yaptığınız işleri avi uzantılı videolar halinde de kaydedebiliyorsunuz.Ayrıca video oluştururken ses de ekleyerek sunumlar da hazırlamanız mümkün.

Free Screen Recorder

Free Screen Recorder basit kullanımlı ve ücretsiz bir ekran yakalama programıdır.Bu program ile ekran görüntüleri alabilir ve ekranda yaptığınız işleri sesli bir şekilde avi uzantılı video halinde kaydedebilirsiniz.

Freez Screen Video Capture

Freez Screen Video Capture isimli programda ücretsiz bir programdır ve ekran görüntülerini ve videolarını sesli bir şekilde kaydetmenize imkan tanır.Diğer programlardan ayıran en önemli özellik ise ekran videolarını istediğiniz formatta (avi, mpg, divx) kaydedebiliyorsunuz.

Fraps

Fraps’da sadece ekran görüntüsü alamaz aynı zamanda ekranın videosunu da kaydedebiliyor.Özellikle oyunseverler tarafından sık kullanılan bir programdır.Oyun görüntülerini video şeklinde kaydedebilmesi en büyük özelliklerinden birisidir.

Game Cam

Özellikle online oyunlar için video kaydetme programı olan Game Cam ücretsiz ve kullanımı basit bir programdır.Game Cam en DirectX 7, 8, 9, 10, 11 ve OpenGL oyunları ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır.


Not: Program isimlerinin üzerine tıklayarak indirme sayfasına ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder