2 Şubat 2011 Çarşamba

En İyi 10 Ücretsiz Güvenlik Yazılımı

Bilgisayar kullanıcılarının en büyük derdi virüsler ve casus yazılımlardır.Bilgisayarınızı tehdit eden bu tür zararlılara karşı başa çıkmanın en iyi yolu ise bilgisayarınıza güvenlik yazılımı kullanmaktır.Aksi takdirde çok büyük kayıplara yol açabilirsiniz.Kimlik bilgilerinizin çalınmasına kadar büyük sonuçlar doğurabilmektedir.

Güvenlik yazılımı edinmeye karar verdikten sonra karşınıza çıkan yeni bir sorunda acaba hangisi daha iyidir, hangisi hangisi ücretli hangisi ücretsizdir, acaba sahte mi değil mi gibi sorularla boğuşup durursunuz.Sizi bu dertten kurtarmak adın hem en iyi hemde ücretsiz 10 adet güvenlik yazılımı sizler için bir araya getirdik.
İşte en iyi ve ücretsiz güvenlik yazılımları;


1. Microsoft Security Essentials

Bilgisayarınıza zararlı yazılımların yüklenmesini önleyen bu program aynı zamanda solucan ve zararlıları arayarak bütün bunları da çabucak ve etkili bir şekilde temizliyor.
  • Kötü amaçlı yazılımlara karşı kapsamlı koruma
  • Basit, ücretsiz yükleme
  • Otomatik güncelleştirmeler
  • Kolay kullanım

2. Avira Antivir

Bilgisaayarınızdaki virüsleri ve zararlıları arayarak olası tehditleri ve tehlikeleri size bildiren Avira Antivir, aynı zamanda gerçek zamanlı bir koruma sınmaktadır.




3. Avast 5.0 Home Edition

İnternetin tehlikelerine karşı bilgisayarınızı güvence altına alan Avast, sizi bir çok tehlikeden koruyor.Avast’ın bu ücretsiz sürümü aynı zamanda internetten zararlı yazılımları indirmenize engel olan bir özelliği de bulunmaktadır.



4. AVG Free

En iyi ücretsiz yazılımlarında biri olan yılların programı AVG’nin yeni sayılabilecek özelliği olan LinkScanner sayesinde bağlantı da tarayabiliyorsunuz.Bu özelliği ile birlikte internette nerede gezinirseniz gezinin tüm tehditleri keşfediyor.


5. ZoneAlarm

ZoneAlarm en iyi güvenlik duvarı yazılımlarının başında gelir.Bu güvenlik duvarı ZoneAlarm’ın ücretsiz antivirüs programıyla birleştirildiğinde sisteminiz saldırılara ve virüslere karşı güvende oluyor.


6. SuperAntispyware

Bilgisayarınızdaki birbirinden farklı zararlıyı, solucanı ve casus yazılımı kaldımayı başaran SuperAntispyware, aynı zamanda zararlı yazılımı bellekten, sabitdiskten ve kayıt defterinden etkin bir şekilde silebiliyor.


7. Spyware Terminator

Zararlı ve casus yazılım riskine karşı bilgisayarınızı ücretsiz bir şekilde koruyan yazılımlardan birisi de Spyware Terminator’dur.Bununla birlikte sisteminizi düzenli olarak tarayabileceğiniz planlama özelliği de bulunmaktadır.



8. MalwareBytes Anti Malware

Köklü ve eski yazılımlardan birisi olan ve sürekli güncelliğini koruyan yazılımlardan birisi olan bu program, bilgisayarınızı tehdit eden zararlıları ve sahte antivirüs yazılımını başarılı şekilde bulabiliyor ve kaldırabiliyor.



9. Windows Defender

Virüslere, casus yazılımlara ve diğer zararlılara karşı gerçek zamanlı koruma istiyorsanız Windows Defender bu ihtiyacınıza cevap verecek.Bilgisayarınızın hızını artırmak için gereksiz verileri de sisteminizden kaldırıyor.

 Windows Defender İndir!


10. Comodo Antivirus

Comodo Antivirus, firewall koruması, ileriye yönelik güvenlik veantivirüs yazılımını bir arada sunuyor. Program, gerçek zamanlıizlemede diğerlerinden oldukça üstün.


Kaynak: .bilgisayarkurdu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder