10 Mayıs 2011 Salı

Google, YouTube’a Kiralanabilir 3000 Film Ekledi

Anlaşılan Google, Youtube’da harcadığımız zamanı yeterli bulmuyor. YouTube üzerinden günde 2 milyar video izliyor olsak da her kullanıcının ortalama günlük video izleme süresi 15 dakika. Ama bu durum değişecek gibi.
Google YouTube’a 3000 kiralanabilir film ekledi. Filmler 1.99 $, 2.99 $ veya 3.99 $ gibi fiyatlarla kiralanıyor. Ayrıca Epoch, End Game ya da The Promotion gibi filmleri tanıtım amaçlı olarak bedava da izleyebiliyorsunuz. Gördüğümüz kadarıyla filmler arasında şu an yeni sayılabilecek bir film yok. Ancak bütün kategorileri de tek tek gezmedik. Tembel olduğumuzdan değil YouTube’un Movies bölümü henüz tam kapasite çalışmaya başlamamış.
Arama sonuçları Youtube’da bulunan diğer videolarla karışık olarak geliyor. Aradığınız filmi bulmak için biraz uğraşmanız gerekiyor. “movie” ve “longer then 20 minutes” gibi filtreleri kullandıktan sonra bile gelen sonuçlar arasında normal videolar yer alıyordu. Bu yüzden aradığınız belirli bir film varsa onu bulmak biraz zor olabiliyor. Muhtemelen ileride bu tür ayrıntılar düzeltilecektir. Ne de olsa internet bağlantıları hızlandıkça bu tür hizmetlerin yaygınlaşmaması mümkün değil.

thgtr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder