25 Ocak 2011 Salı

Windows 7 Masaüstü Araçları

Masaüstünüzü Zenginleştirin

Windows 7 masaüstünü zengileştirin.Çeşitli uygulamalar ile masaüstünüzü daha zengin ve daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.Masaüstünüzü zenginleştirecek 7 farklı Windows 7 widget’la kullanışlı ve eğlenceli bir masaüstüne sahip olun.


İşte Windows 7 Masaüstü Uygulamarı

Clipboard Manager
Geçmişinize hızlı bir şekilde erişmk için widget kullanın. Daha önce kopyaladığınız veya taşıdığınız belgelere hızla erişip, gerekeni yapabilirsiniz.
Clipboard Manager İndir


MiniTV
Çok güzel bir masaüstü TV uygulaması…Bir çok TV kanalını izlemenize imkan tanıyan bir widget olan MiniTV’yi belirli bir süre sonra kapanacak şekilde de ayarlayabilirsiniz.
MiniTV İndir


Ultimate Explorer
Birbirinden güzel farklı site elinizin altında.Basit bir araç gibi görünmesine karşın pek çok farklı siteden bilgi arayabilirsiniz. YouTube, Amazon ve dahası elinizin altında.
Ultimate Explorer İndir

NASA TV
Nasa TV’yi canlı olarak izlemek için NASA’nın sunduğu bu masaüstü widget’i kullanabilirsiniz. Uluslarası Uzay İstasyonu’nu gözlemlemek isteyenler için çok yararlı.
NASA TV İndir

Weather Underground
Masaüstünüzden hava durmunu takip edin.Havanın nasıl olduğunu merak mı ediyorsunuz? İnsanlığın en önemli sorunlarından birisi olan günlük giyimize yardımcı olacak bir uygulama.
Weather Underground İndir


Colour Picker
Farklı grafik uygulamalarda aynı rengi kullanmak için oldukça yararlı. Ayrıca kendi renk paletinizi de oluşturabilirsiniz.
Colour Picker İndir


The Magic Folder
Magic Folder ile masaüstünüzü ve indirme klasörlerinizi düzene sokabilirsiniz.Masaüstünüz ve indirme klasörünüz inanılmaz bir şekilde karıştıysa, çözüm Magic Folder olabilir.
The Magic Folder İndir

Kaynak: bilgisayarkurdu

1 yorum: